Een trendy avondje uit

Een gezellig avondje op stap met je vrienden, dat is altijd leuk. Je kan rustig in een bar wat cocktails gaan drinken, of je dansschoenen aantrekken en naar een hippe nachtclub gaan. Er zijn genoeg opties, maar wordt het niet saai om iedere keer hetzelfde te doen? Het is juist leuk om is een keer totaal iets anders te doen dan normaal en daar dacht Oscarwinnares Susan Sarandon hetzelfde over.

Een simpele lounge voldoet niet meer

Een alledaags café, club of lounge voldoet tegenwoordig niet altijd meer aan de standaard. De biljart- en dartcafés worden verruild voor een super trendy pingponglounge. Toen Susan Sarandon het gewone uitgaansleven niet zo spannend meer vond, kwam zij ermee om de tafeltennislounge ‘SPiN’ te openen. Overdag wordt hier gewoon getafeltennist door de New York tafeltennisclub en in de avonduren kan iedereen genieten van lekkere cocktails, smaakvolle hapjes en natuurlijk tafeltennistafels. Net zoals in ieder sportcafé hoef je niet te spelen, maar is het wel onwijs leuk tussen de cocktails door.

tafeltennis_blog

Wat kan ik doen bij de tafeltennislounge?

De tafeltennislounge SPiN beschikt niet alleen over wat tafeltennistafels en een bar. Het concept is namelijk groter en biedt meer mogelijkheden. Zo staan er maar liefs 17 tafeltennistafels die genoeg speelplezier bieden aan de gasten, maar ook een volwaardige cocktailbar, een hip restaurant en een VIP gedeelte. Hier kan je als gast je eigen pingpong feestje organiseren in de meest trendy omgeving. Lekker wat eten in het restaurant, erna cocktails drinken en tafeltennissen is bijvoorbeeld een leuk idee voor een bedrijfsuitje.

Waar vind ik een tafeltennislounge?

Toch wordt het nog vrij lastig om in Nederland naar een pingponglounge te gaan. De trend verspreid zich al erg snel en daardoor heeft SPiN filialen geopend in Los Angeles, Toronto en Dubai. Verder beschikt Londen over de lounges PING en Bounce, heeft Berlijn Dr. Pong en heeft Parijs Gossima. In Amsterdam wordt er in OT301 iedere dinsdagavond wel een speciale pingpongavond georganiseerd, maar is er nog geen volwaardige pingponglounge waar je in het weekend naar toe kan.

Zelf een tafeltennislounge beginnen?

Misschien is het een leuk idee voor de ondernemers onder ons, om een pingponglounge starten. Om zo’n lounge op te starten heb je natuurlijk wel tafeltennistafels en materiaal nodig. Op www.tafeltenniswebshop.nl vind je tal van tafeltennistafels, batjes, ballen en accessoires voor zowel de recreatieve- als de professionele tafeltennisser. Deze webshop verkoopt producten in verschillende prijscategorieën waardoor u het budget volledig in eigen handen heeft. Wees de eerste en start nu jouw eigen tafeltennislounge. Veel ping en pong plezier!

You may also like...

1 Response

  1. Laura schreef:

    Pingpong lounge ik ben voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *