• Lorem ipsum

Dartborden

WINMAU Dartbord Winmau Blade 5 Bristle
WINMAU
Dartbord Winmau Blade 5 Bristle
Dartbord Winmau Blade 5 Bristle
€42,50
WINMAU Dartbord Winmau Diamond wired
WINMAU
Dartbord Winmau Diamond wired
Dartbord Winmau Diamond wired
€39,90
WINMAU Winmau MvG Diamond edition dartbord
WINMAU
Winmau MvG Diamond edition dartbord
Winmau MvG Diamond edition dartbord
€49,90
WINMAU Winmau Blade5 Dual Core D.Bord
WINMAU
Winmau Blade5 Dual Core D.Bord
Winmau Blade5 Dual Core D.Bord
€59,90
Dartborden

Sinds Raymond ‘Barney’ van Barneveld in 1998 het grote darttoernooi Lakeside won is de populariteit van darten in Nederland enorm gestegen. Vindt u darten ook zo leuk en bent u op zoek naar een dartbord om het spel ook thuis te kunnen spelen? Dan bent u bij Dartwereld aan het juiste adres. Hier vindt u dartborden in alle soorten. Niet alleen de professionele dartborden, gemaakt van Sisal, maar ook elektrische dartborden en magnetische dartborden maken deel uit van het ruime assortiment van Dartwereld. De dartborden zijn verkrijgbaar met of zonder dartkabinet om het dartplezier nog groter te maken.

Vergeet uw dartaccessoires niet.

Voor een potje darten heeft u uiteraard een dartbord en dartpijlen nodig, maar om je dartspel nog leuker te maken heeft Dartwereld verschillende dart accessoires in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een scorebord om de puntentelling bij te houden of een speciale opberghoes om je dartpijlen in optimale conditie te houden. Zorg er met een speciale beschermring om uw dartbord voor dat uw muur niet beschadigd door afdwalende darts. Verder kunt u uw pijlen helemaal naar uw eigen wensen aanpassen met de tips, shafts en flights in verschillende kleurrijke prints. U vindt alle dartborden, dartpijlen en dart accessoires bij Dartwereld.

Onze dartborden bestelt u gemakkelijk en veilig online. De dartborden worden gratis bij u thuis afgeleverd. Wij streven ernaar om dit binnen 1-3 dagen te doen.

Mocht u vragen hebben over onze artikelen, verzending of heeft u een suggestie, neem dan contact op met onze klantenservice.