• Lorem ipsum

Crosstrainer

REEBOK Crosstrainer Reebok Jet 100 ergometer
Crosstrainer Reebok Jet 100 ergometer
De nieuwste cardioserie Jet van Reebok biedt een hometrainer, crosstrainer en loopband van hoge kwaliteit! De Reebok Jet 100 crosstrainer ergometer is een zeer effectieve trainingsmachine voor zowel de in de boven als onder lichaam gelegen spiergroepen.
€549,00
REEBOK Crosstrainer Reebok GX-40
Crosstrainer Reebok GX-40
De Reebok One Series GX-40 Crosstrainer is voorzien van 4 trainingsprogramma's en heeft 8 verschillende weerstandniveaus. De computer heeft een LCD scherm waar gemakkelijk en snel de volgende waarden van kunnen worden afgelezen: snelheid, tijd, afstand, c
€469,00
Crosstrainer

Wilt u een goede “full-body” workout. Bekijk dan eens de crosstrainers van 20frogs. Met een crosstrainer traint u zowel uw onder- als bovenlijf en tegelijkertijd uw buikspieren en is daarom ideaal wanneer u wilt afvallen. Maar ook uw conditie zal verbeteren als u traint op een crosstrainer. Door de overzichtelijke displays houdt u tijdens uw training makkelijk de afstand, tijd en snelheid bij en doordat een aantal crosstrainers zijn uitgerust met handpuls sensoren kunt u ook uw hartslag meten voor een optimaal resultaat. De crosstrainers hebben slipvaste pedalen en een vloer stabilisator waardoor u er op een veilige manier gebruik van kunt maken. Zowel beginnende als ervaren sporters zullen veel sportplezier beleven met de crosstrainers van 20frogs!

Hometrainers en Loopbanden

Naast crosstrainers heeft 20frogs een ruim assortiment fitness apparatuur zoals bijvoorbeeld hometrainers en loopbanden. Of u nu meer van fietsen, wandelen of hardlopen houdt, Fitness-thuis heeft voor ieder wat wils. Door de programma’s die verschillende intensiteitsniveaus bevatten kunt u zelf bepalen hoe zwaar u uw training maakt, het is alsof uw eigen personal trainer altijd tot uw beschikking staat. Ook voor krachttraining artikelen kunt u bij 20frogs terecht. Zowel losse gewichten en kettlebells als complete krachtstations maken deel uit van het ruime assortiment van 20frogs!

Onze crosstrainers bestelt u gemakkelijk en veilig online. De crosstrainers worden gratis bij u thuis afgeleverd. Wij streven ernaar om dit binnen 1-3 dagen te doen.

Mocht u vragen hebben over onze artikelen, verzending of heeft u een suggestie, neem dan contact op met onze klantenservice.