• Lorem ipsum

Hometrainer

REEBOK Hometrainer Reebok Jet 100 ergometer
Hometrainer Reebok Jet 100 ergometer
De nieuwste cardioserie Jet van Reebok biedt een hometrainer, crosstrainer en loopband van hoge kwaliteit! De Reebok Jet 100 hometrainer ergometer biedt een uitgebreid aanbod aan trainingsmogelijkheden. Met een groot 5 inch LCD-scherm met dubbele backligh
€429,00
ANTIS III
ANTIS III
ANTIS III
€499,00
SV-366
SV-366
SV-366
€199,95
REEBOK Hometrainer Reebok GB-50 ergometer
Hometrainer Reebok GB-50 ergometer
De Ones Series GB-50 hometrainer van Reebok biedt een ruime keuze aan mogelijkheden voor een ideale work-out. De belangrijkste spiergroepen komen allemaal aan bod. Het comfortabele zadel welke zowel horizontaal als verticaal in te stellen is evenals de af
€419,00
SV-376
SV-376
SV-376
€249,95
Care Fitness CARE RACER PRO
CARE RACER PRO
CARE RACER PRO
€899,00
Striale SV-314 PLI
Striale SV-314 PLI
Striale SV-314 PLI
€229,95
Hometrainer

Is fietsen uw grote passie en wilt u ook blijven fietsen als het buiten wat minder weer is? Dan zijn de hometrainers van 20frogs de uitkomst. Voor iedereen die lekker in beweging wil komen of blijven en zelfs voor revalidatie doeleinden is er wel een model hometrainer beschikbaar. De hometrainers zijn stuk voor stuk uitgerust met een duidelijk digitaal display waarop meerdere gegevens zijn af te lezen zoals de gefietste afstand, tijd en snelheid. Zo kunt u dus precies bijhouden hoe uw fiets training verloopt en zult u snel en makkelijk resultaten boeken in het comfort van uw eigen huis. Wacht dus niet langer en begin met trainen op een hometrainer van 20frogs.

Mini-Bikes

Voor mensen die slecht ter been zijn of moeten revalideren zijn er de mini-bikes. Deze mini hometrainers zijn klein en licht en daardoor overal mee naartoe te nemen. Gebruik uw mini-bike bijvoorbeeld tijdens uw training met een fysiotherapeut of arts. Maar u kunt deze hometrainers ook thuis gebruiken. U hoeft niet van de bank op te staan om toch in beweging te kunnen blijven. Door de verschillende inspanningsniveaus kunt u met deze mini-bikes snel en makkelijk uw kracht in stappen opbouwen. Als u twijfelt of dit apparaat geschikt is voor u, overleg dat altijd met uw huisarts of fysiotherapeut. Door het kleine formaat van de mini-bikes zijn ze geschikt voor kleinere ruimtes en na gebruik gemakkelijk op te bergen.  

Onze hometrainers bestelt u gemakkelijk en veilig online. De hometrainers worden gratis bij u thuis afgeleverd. Wij streven ernaar om dit binnen 1-3 dagen te doen.

Mocht u vragen hebben over onze artikelen, verzending of heeft u een suggestie, neem dan contact op met onze klantenservice.