• Lorem ipsum

Krachtstation

CHRISTOPEIT Christopeit krachtstation SP-20 deluxe
Christopeit krachtstation SP-20 deluxe
De SP 20 de Luxe is een compleet fitness station waarop meer dan 30 verschillende fitness oefeningen kunnen worden uitgevoerd. De extra dikke padding in de rugleuning en zitting zorgen voor een comfortabele workout en het frame is afgewerkt met een luxe
€399,00
CHRISTOPEIT Krachtstation Christopeit Pro-Centre deluxe
Krachtstation Christopeit Pro-Centre deluxe
Dit is een luxe uitvoering krachtstation met extra comfortabele en bredere polstering, stainless coating, bredere steppers en schroefdoppen. De Pro-Center is het meest uitgebreide fitness station van Christopeit. Het station is zelfs door twee personen te
€599,00
Krachtstation

Om elke spier in uw lichaam goed te trainen zijn verschillende kracht oefeningen nodig. Een krachtstation is daarbij het ideale apparaat. Met de krachtstations van 20frogs slaat u nooit meer een spiergroep over en bouwt u in uw hele lichaam meer kracht op. Bij 20frogs vindt u de standaard tot luxe variant van de krachtstations. Met het standaard model kunt u al tien verschillende spiergroepen trainen, dus denkt u eens in wat er allemaal mogelijk is met het luxe krachtstation. Buikspieren, benen en bovenlijf krijgen vanaf nu de training die het verdient met de krachtstations van 20frogs!

Hometrainers, crosstrainers en loopbanden


Bent u op zoek naar meer dan alleen krachttraining? Bekijk dan ook eens de cardio apparaten van Fitness-thuis. Met de hometrainers, crosstrainers en loopbanden maakt u uw workout compleet. Omdat de apparaten makkelijk in gebruik zijn kunt u er op ieder moment van de dag op stappen en direct met uw workout beginnen. U zult vele kilometers fietsen of lopen en dat alles in het comfort van uw eigen huis. U zult zien dat u er in korte tijd weer fit uit ziet en u meer energie heeft voor de dagelijkse dingen. Combineer dus eens uw krachttraining met sporten op een cardio apparaat en voel je fantastisch!

Onze krachtstations bestelt u gemakkelijk en veilig online. De krachtstations worden gratis bij u thuis afgeleverd. Wij streven ernaar om dit binnen 1-3 dagen te doen.

Mocht u vragen hebben over onze artikelen, verzending of heeft u een suggestie, neem dan contact op met onze klantenservice.