Over 20frogs

Het begin

20frogs is een online onderneming dat zich specialiseert op het gebied van Sport, speeltafels, spellen binnen- en buitenspeelgoed en is opgericht door Stephan Koot en Rick Romijn. In 2009 zijn zij begonnen met de verkoop van sjoelbakken, na een succesvolle actie bij Radio 538 waar Rick Romijn elke ochtend te horen is. Door het succes is het assortiment echter snel uitgebreid met tafeltennistafels, voetbaltafels, pooltafels, airhockeytafels, trampolines en hobbeldieren.

Uitbreiding

Sinds begin 2012 is Ronald van der Meer toegevoegd aan het 20frogs Team om, de kwaliteit en service te waarborgen. Na jaren gewerkt te hebben bij een van de bekende sport en spel fabrikanten in Nederland bracht hij veel kennis en ervaring mee. 20frogs is een snelgroeiend bedrijf maar vindt het belangrijk dat de kwaliteit en het persoonlijk contact met de klant niet uit het oog verloren wordt.

Vanaf augustus 2014 heeft Ronald van der Meer het 20frogs overgenomen en is hiermee de eigenaar geworden. Ronald heeft grote plannen met 20frogs; hij wil het aantal artikelen en webshops stap voor stap uitbreiden. Zo wordt 20frogs dé specialist op het gebied van sport- en spelartikelen. Sinds dien is 20frogs uitgebreid tot 16 webshops en leveren producten door heel Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. Onder andere speelhuisjes, glijbanen, schommels, (kinder)fietsen, voetbaldoelen, basketbal artikelen en ook spoonerboards.

Onze klanten

20frogs levert voornamelijk aan particulieren en is dus gespecialiseerd in het transport aan huis. Echter zijn er ook veel instellingen, scholen en bedrijven die bij 20frogs een artikel voor plezier en ontspanning bestellen. Naast de diverse betaalmethoden voor binnen en buitenland worden alle producten zo snel mogelijk afgeleverd en wordt voor grote pakketten altijd even een afspraak gemaakt voor levering.

Social volgers

Volg 20frogs online via Social Media en profiteer van leuke aanbiedingen, actuele feitjes en nieuwe artikelen? Bekijk een van onze pagina's of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe artikelen en weetjes uit de Sport en speelgoed branche en kunt u altijd snel contact met ons opnemen.

Onze gegevens

20frogs
Hoogstraat 5
5465 SB Veghel 
The Netherlands
0413-794551
klantenservice@20frogs.com

We verwelkomen u graag in één van onze Webshops en zien u graag terug. 20frogs is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur.
 

20frogs
Het 20frogs Team

web-monitoring-ok
Ontvang 5 euro welkomstbonus!
Laat uw naam en email adres achter en ontvang direct uw welkomstbonus! Bij besteding van minimaal 50 euro kunt u de code direct gebruiken.
Kortingscode: