Retouren

Bij 20frogs doen we natuurlijk ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw bestelling. Toch kan het altijd voorkomen dat u een product wilt retourneren. Voor het retourneren van producten geldt het volgende:

  • - Het retourneren van artikelen is toegestaan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, u doet dan een beroep op uw herroepingsrecht.
  • - Wanneer u een artikel retour wilt sturen, meld dit dan binnen deze 14 dagen aan ons via klantenservice@20frogs.com. Download hier het herroepingsformulier en stuur deze ingevuld mee met uw retourmelding.
  • - Na uw retourmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en zullen hierbij aangeven of u het pakket zelf retour kunt sturen of dat wij het pakket bij u ophalen. Wanneer u het pakket zelf retour kunt sturen zullen wij ook het juiste retouradres vermelden.
  • -Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht zal u het product en alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  • - U kunt zelf kiezen met welke vervoerder u het pakket retour stuurt. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening en betaald u aan de desbetreffende vervoerder.
  • - Nadat wij uw retourpakket hebben ontvangen zullen wij het volledige aankoopbedrag, na ontbinding van de koopovereenkomst, binnen 14 dagen aan u crediteren.
  • - Heeft u over het retourneren van een artikel nog vragen, neem dan contact met ons op via klantenservice@20frogs.com
web-monitoring-ok
Ontvang 5 euro welkomstbonus!
Laat uw naam en email adres achter en ontvang direct uw welkomstbonus! Bij besteding van minimaal 50 euro kunt u de code direct gebruiken.
Kortingscode: