20frogs Showroom

We begrijpen dat het voor sommige producten prettig is om deze vooraf even te kunnen bekijken. Hoe goed is een artikel en voldoet het wel aan uw wensen. We zijn ons er van bewust dat voor een behoorlijk aantal van onze producten het prettig zou zijn om deze vooraf te proberen en te voelen. Dan pas merkt u dat de producten van zeer hoge kwaliteit zijn of kunt u de grootte van een voetbaltafel goed inschatten. 20frogs is begonnen als online onderneming en heeft momenteel een kantoor in Veghel. Helaas is dit kantoor niet groot genoeg om alle producten te laten zien. Een pooltafel, tafeltennistafel en speelhuisje van hout nemen natuurlijk behoorlijk wat ruimte in beslag. We zullen blijven werken aan een eigen showroom en tot het moment daar is, hebben we voor u een passende oplossing 

Waar kan ik de artikelen vooraf bekijken?

Omdat wij klanten hebben in heel Nederland en omdat onze leveranciers/fabrikanten verdeeld zijn over heel Nederland maken we nu gebruik van de showroom van de leverancier. Dit werkt erg goed want natuurlijk ook de fabrikant heeft deskundig personeel in dienst die u alles kan vertellen over de speeltafels of over het speelgoed. Zo is er bijvoorbeeld een showroom voor de omgeving Amsterdam, Eindhoven, Arnhem. Wanneer u een artikel in de showroom wilt bekijken vragen wij u ons even een email te sturen. Dit kan gemakkelijk via ons contactformulier. 

Vermeld hierbij het artikel(en) dat u graag wilt bekijken en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden met de juiste locatie en adres. Bij binnenkomst in de showroom kunt u zich melden bij een van de medewerkers. Wanneer u kenbaar maakt dat u via 20frogs afkomstig bent dan weet de medewerker voldoende en kan hij u zeer goed verder helpen. 

Een impressie van enkele showrooms.

 

Mocht u vragen hebben over onze showrooms, onze artikelen of andere zaken dan kunt u ons natuurlijk ook altijd per telefoon bereiken. Bel dan: 0413-794551

 

Met vriendelijke groet,

Het 20frogs Team 

 

web-monitoring-ok
Ontvang 5 euro welkomstbonus!
Laat uw naam en email adres achter en ontvang direct uw welkomstbonus! Bij besteding van minimaal 50 euro kunt u de code direct gebruiken.
Kortingscode: