• Lorem ipsum

Basketbal bord

LIFETIME Lifetime basketbal bord Rookie
Lifetime basketbal bord Rookie
Basketball bord van harde kwaliteit polyethyleen met uv-bestendige zeef druk coating. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Duurzame massief stalen ring van 1,3 cm dikte en weerbestendig nylon net. Eenvoudig te monteren.
€69,90
Basketbal bord

basketbalbord kopen

Heeft een garage of stukje muur waar mooi een basketbalbord past? Dan besteld u gemakkelijk online een goed basketbalboard welke tegen de muur is te bevestigen. Is dit net even te veel moeite en bent u liever wat mobieler? Kijk dan eens bij de basketbalpalen. Vergeet natuurlijk ook niet een goede basketbal te bestellen.

Wilt u geen basketbalpaal maar een basketbalbord? Een basketbalbord kopen doet u gemakkelijk en snel online via 20frogs.com. Bij ons vindt u basketbalborden van diverse bekende merken, zoals Garlando en SureShot. De meeste basketbalborden hebben de officiële maten en kunnen gebruikt worden voor een stevig potje basketbal. En met een basketbal backboard met dunkring kunnen zelfs de gevorderde hun gang gaan. Bekijk snel alle basketbalborden van 20frogs.com

Hoe monteer ik een basketbalbord?

Goede en degelijk basketbal borden die gemakkelijk zijn te monteren aan de muur of aan uw schuur. Een Basketbal Backboard wordt, tenzij anders aangegeven, altijd geleverd met basketbalring en basketbal netje. Maar ook de benodigdheden om deze snel en gemakkelijk te bevestigen aan de muur zijn bij het bord inbegrepen. Een duidelijke handleiding helpt u hierbij. Uiteraard zult u zelf moeten beschikken over een boor. Vergeet u de basketbal niet mee te bestellen zodat u gereed bent om te beginnen met een fanatiek potje basketbal met uw familie of vrienden.