• Lorem ipsum

Tafeltennistafel

Heemskerk Tafeltennistafel Heemskerk Rol Compact 1800 Blauw
Tafeltennistafel Heemskerk Rol Compact 1800 Blauw
Originele Heemskerk tafeltennistafel geschikt voor beginners en gevorderden, uitgevoerd in degelijk compact inklapbaar model.
€299,00
Heemskerk Tafeltennistafel Heemskerk Alpha Outdoor Blauw
Tafeltennistafel Heemskerk Alpha Outdoor Blauw
De tafeltennistafel Alpha is een buiten tafeltennistafel voor permanente uitstalling en dient ten alle tijden op een vlakke ondergrond geplaatst te worden.
€999,00
Heemskerk Tafeltennistafel Heemskerk Novi 2000 Transport Blauw
Tafeltennistafel Heemskerk Novi 2000 Transport Blauw
Deze Heemskerk tafeltennistafel Novi 2000 transport is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en dus gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel.
€539,00
BUFFALO Tafeltennis bat Buffalo Evo outdoor rood
Tafeltennis bat Buffalo Evo outdoor rood
EVO Heavy Duty Outdoor Bat. Outdoor en hufterproof. Gemaakt van Nylon met Thermoplastic rubber. Zeer sterke Tafeltennis bat met lange levensduur. Uitstekend te gebruiken voor intensief gebruik of verhuur.
€12,50
BUFFALO Tafeltennis bat set Buffalo Family
Tafeltennis bat set Buffalo Family
Leuke tafeltennisset voor de hele familie van Buffalo. De set bestaat uit 4 beginners bats en 3 trainingsballetjes. Verschillende relifs in het rubber beslag en een conische greep. Perfect geschikt voor vakantieplezier met de hele familie!
€20,00
Heemskerk Tafeltennistafel Heemskerk Schuiver
Tafeltennistafel Heemskerk Schuiver
Schuiftafeltennis is een spelvorm die gebaseerd is op tafeltennis.
€899,00
BUFFALO Tafeltennis bat Buffalo Evo outdoor blauw
Tafeltennis bat Buffalo Evo outdoor blauw
EVO Heavy Duty Outdoor Bat. Outdoor en hufterproof. Gemaakt van Nylon met Thermoplastic rubber. Zeer sterke Tafeltennis bat met lange levensduur. Uitstekend te gebruiken voor intensief gebruik of verhuur.
€12,50
BUFFALO Tafeltennis bat Buffalo Hammer
Tafeltennis bat Buffalo Hammer
Lichtgevorderden hobbybat van Buffalo met prettig in de hand liggende concaaf greep. 3-ster kwaliteit bat met meer spin en snelheid.
€11,90
BUFFALO Tafeltennis bat Buffalo Active
Tafeltennis bat Buffalo Active
Starters hobbybat van Buffalo met prettig in de hand liggende concaaf greep. Bat geeft vooral veel controle en is daarom ideaal om het spel te leren.
€5,99
Heemskerk Tafeltennistafel Heemskerk Rol Compact 1800 Outdoor Groen
Tafeltennistafel Heemskerk Rol Compact 1800 Outdoor Groen
Deze Heemskerk tafeltennistafel is geschikt voor beginners en gevorderden en uitgevoerd als een degelijk compact inklapbaar model.
€399,00
CORNILLEAU Tafeltennisbat Cornilleau tacteo 30 blauw
Tafeltennisbat Cornilleau tacteo 30 blauw
Gelanceerd in 2005, verbeterd Tacteo jaar na jaar op het ritme van onze innovaties. Bestand zijn tegen allerlei slechte weer, heeft de 100% Franse outdoor bat een nieuwe, kleurrijke look gekregen, waarmee jong en oud kunnen genieten van dit leuke families
€15,50
Heemskerk Tafeltennistafel Heemskerk Original Blauw
Tafeltennistafel Heemskerk Original Blauw
Tafeltennistafel van Heemskerk voor alle beginners.
€579,00
Tafeltennistafel

Een tafeltennistafel heeft u nodig wanneer u thuis een potje wilt tafeltennissen. Wij bieden diverse tafeltennistafels aan geschikt voor particulier gebruik, voor recreatief gebruik en zelfs voor professioneel gebruik. Natuurlijk verkopen wij ook outdoor tafeltennistafels. Met een aanbod van ruim 60 tafels is er altijd een geschikte tafeltennistafel voor u.

De tafeltennistafel

Vrijwel alle tafeltennistafels van tegenwoordig kunnen ingeklapt worden wat u enorm veel ruimte scheelt bij het opbergen. Daarbij hebben veel van onze tafeltennis tafels ook nog grote transport wielen waardoor ze verrijdbaar zijn. Zo zijn indoor tafeltennistafels steeds gemakkelijker hanteerbaar voor thuisgebruik, zonder de veiligheid, kwaliteit of degelijkheid uit het oog te verliezen. 

In ons assortiment vindt u diverse bekende tafeltennis merken zoals: Heemskerk, Cornilleau, Sponeta, Joola en Adidas. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste kwaliteit en eigenschappen. Tafeltennis is een leuke sport en kan met vrienden en familie worden beoefent. Bestel daarom een tennistafel bij de 20frogs en ontvang deze binnen enkele dagen in huis. Uiteraard leveren wij altijd gratis.