Webshop voordelen

Wanneer u een artikel besteld op één van de 20frogs Webshops profiteert u van diverse voordelen. De belangrijkste voordelen voor u hebben we hiernaast uitgelicht. Voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar het beste. De beste producten, de beste service en de snelste levertijden.

In de afgelopen jaren hebben we veel geleerd over de zaken die onze klanten belangrijk vinden. Uit al die tips en opmerkingen hebben we ons in 8 punten gespecialiseerd. Op deze punten leggen we de focus zorgen we dat u zonder problemen uw bestellingen kan ontvangen en gebruiken. Mocht u echter nog tips of opmerkingen hebben, dan horen we het graag. Zo kunnen we onze Webshop Voordelen blijven verbeteren. Alvast veel plezier in onze webshops. We zien u natuurlijk graag terug.

Team 20FROGS.COM

Gratis levering vanaf €45,00.

In Nederland (ex. Waddeneilanden) leveren wij al onze producten, die voldoen aan de standaard maten van PostNL, DHL en DPD, gratis bij u af vanaf een bestelwaarde van 45 euro. Voor orders onder de 45 euro vragen we een bijdrage van € 5.95.

Bij producten die afwijken in maat  (bijv. een sjoelbak) of gewicht (tafeltennistafel) rekenen we extra verzendkosten. Neemt u  voor de juiste verzendkosten contact op met onze klantenservice.

Deskundig advies

Voor iedere categorie hebben we een aparte webshop. Dat betekent dat we ook van alle deze producten de kennis hebben om u goed te adviseren. Gelukkig zijn er een aantal medewerkers die voorheen bij de fabrikant werkte. Zodoende kunt u altijd vertrouwen op het deskundige advies dat u per telefoon of per mail kunt aanvragen.

Uitstekende service

Service is voor ons een belangrijk onderdeel. Service voor de bestelling maar ook zeker service na de bestelling. Heeft u speciale vragen of moet iets op een bepaald moment geleverd worden, meld het ons even. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd is. Maar mocht u achteraf een vraag of probleem hebben? Ook dan zullen we ons best doen om dit naar ieders tevredenheid te verbeteren.

Levering

We werken nauw samen met fabrikanten van onze artikelen. Sommige artikelen hebben we zelf op voorraad en kunnen leveren binnen 1-2 dagen. Andere grotere producten kunnen door de fabrikant altijd binnen 5 werkdagen geleverd worden. Mocht u vragen hebben over een specifiek artikel, bel of mail ons om het direct te weten. Wij maken gebruik van PostNL, DHL, UPS, DPD, Van Spreuwel en Beentjes. Iedere vervoerder heeft zijn eigen specialiteit en daardoor kunnen we ieder artikel op de snelste manier bij u bezorgen.
 

Onze gegevens

20frogs
Hoogstraat 5
5465 SB Veghel 
The Netherlands
0413-794551
klantenservice@20frogs.com

We verwelkomen u graag in één van onze Webshops en zien u graag terug. 20frogs is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur.

Team 20FROGS

web-monitoring-ok
Ontvang 5 euro welkomstbonus!
Laat uw naam en email adres achter en ontvang direct uw welkomstbonus! Bij besteding van minimaal 50 euro kunt u de code direct gebruiken.
Kortingscode: